22 Eylül 2012 Cumartesi

Dental İmplant


İmplant küçük titanyum vidalar yeni kronlarınızı görünmeden ve güvenli biçimde taşıyan yapay diş kökleridir. İmplant tedavisinde sağlıklı dişlerinizin kesilmesine ve kronlar ile kaplanmasına gerek yoktur ve kroşeler konusunda endişe etmenize gerek kalmaz. İmplant destekli dişleriniz doğal dişlenlerinizden ayırt edilemeyecektir. İmplant dişler tamamen aynı biçimde gözükücek,  tamamen aynı biçimde hissedilecektir. İmplant sayesinde sanki orada herhangi bir şey yapımamış gibi hissedeceksiniz.

İmplant ile yeniden gülebileceksiniz. İmplant tedavisi sayesinde ikiden dörde kadar az sayıda yeni diş kökü bir tam protez için sıkı bir destek oluşturmaya yetecektir. Altı adet implant üzerine bir köprü bağlanabilir. İmplant  işlemi size her koşulda güvenli bir ortam sağlayacaktır, çünkü artık protez beklenmedik bir anda gevşemeye ağzınızdan çıkamaz. İmplant sayesinden artık utanç verici süprizler yaşamayacaksınız.

İmplant işlemi, tam proteziniz iki parçadan oluşan özel tutucular sistemler ile implantlara tutturulmuş olacaktır. Bu parçaladan birisi implant üzerinde, diğeri protezin üzerinde daimi olarak sabitlenmiş biçimde konumlandırılmıştır. İmplant tedavisinde bu parçalar bir düğme gibi birbirlerine geçer. Proteziniz sıkı biçimde tutturulur. Protezinizi temizlemek için kolayca yerinden çıkarılıp, tekrar aynı kolaylıkla yerine tıkalabilir. Eğer dilerseniz, proteziniz implant‘lara kalıcı biçimde sabitlenebilir. Çeneniz üzerinde  en az altı implant üzerine bir köprü daimi olarak sabitlenebilir. Böylece proteziniz öyle sıkı tutunur ki destekleyici pembe protez plastiğine gerek kalmaz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder