22 Eylül 2012 Cumartesi

İmplant Tedavisi


İmplant destekli bir kron tutucu kroşeler gerektirmez. Herhangi bir dişin kesimi gerekmez. İmplantlar aynı zamanda çene kemiğinin doğal şeklini de muhafaza eder. İmplant doğal diş kökünü taklit eder, böylece kemik ve diş eti doğru biçimde yüklenir ve şekillendirilebilir. İmplant uygulaması sayesinde dişinizi doğal komşuları gibi kullanılabilir.

İmplant sadece boşlukların doldurulması için kullanılmaz. İmplant küçük titanyum vidalar tibbi bir mucizedir. Gülüşü birden yaşlı bir görünüme büründüğünde, birkaç diş eksik olduğunda veya eski protezler gittikçe daha fazla sorun çıkarmaya başladığında zamanı geri döndürebilirsiniz ve dişleriniz yeniden genç görünüme kavuşabilir.

Tek dişlerde kullanılan implant özellikle seçkin bir çözümdür. Yan yana ister bir ister daha fazla diş eksik olsun; her diş ayrı yarı restore edilir ve orijinal haline geri döndürülür. Eğer yan yana üç veya daha fazla dil eksik ise, implant destekli bir köprü seçeneği tercih edebilirsiniz. Bu seçenekte kron birbirine bağlıdır ve dişsiz boşluğun uzunluğuna bağlı olarak–iki veya daha fazla implant destek üzerine stabil ve güvenilir biçimde uygulanır.

İmplant hassas biçimde planlandıktan sonra yeni diş kökleri genellikle çene içerisine aynı seansta yerleştirilebilir. İmplant İyileşme sahfasında geçici bir protez boşlukları doldurur. İyileşme sonrasında nihai kronlar veya köprü implant üzerine kalıcı biçimde sabitlenir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder