6 Eylül 2012 Perşembe

Gülüş Estetiği ve Mükemmel Gülümseme Nedir

Şimdi, birinin tüm dişlerinin sağlıklı, tamamen dümdüz, aralarında hiçbir boşluk olmadığını ve gülümsemenin tam göründüğünü hayal edin.gülümseme daha beyaz dişlerle daha çekicidir çünkü gençlik ve canlılığı gösterir. Özellikle de ön dişler bir kişinin yüz özelliğini belirtebilir çünkü en etkileyici olan dişlerdir.

Dişlerin mükemmel görünümünden önce, uygun şekilde ve boyutlarda olmaları gerekir. Isırırken dişler birbirleriyle doğru kavuşmalıdır ve böylece gülüş simetrik ve iyi görünür. Aynı zamanda diş etleri de dişin çevresinde tarak oluşumu ve ya herhangi bir hastalık belirtisi olmadan pembe ve sağlıklı görünmelidir. Diş etleri ve dişlerin oranı makul bir şekilde dengeli olmalıdır yoksa çok kısa ve küçük dişleri örten fazla diş eti kitlesi gülümsemeyi çok dişsiz gösterir.

Bu konuda düşünüyorsanız, ağzınızın ve çenenizin şeklinin yüzünüzün üçte biri kadar olduğunu eğer alnı çıkarırsanız yüzünüzün yarısını oluşturduğunu fark edeceksiniz. Her konuştuğunuzda, ağzınız her zaman odak noktasıdır. Kadınlar dudaklarını ön plana çıkarmak için ruj sürerler ve konuşurken veya gülümserken dişleri göründüğünde bir an için ağızlarının durumlarını görürsünüz. Üst ön dişler her zaman bir etki bırakır. Gülümsemeyle görünen bu dişlerin estetik bir sırada olduğu ve genelde bir dudağın köşesinden diğerine 6-10 üst diş birkaç da alt ön diş içerdiği söylenir. Diş estetiği bu alandaki dişlerin görünüşüyle ilgilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder